Domus Art

Blaturi de bucatarie termorezistente

Blaturi de bucatarie termorezistente

Blaturile termorezistente reprezintă cea mai avantajoasă alegere, cu un raport calitate-preț foarte bun. Ele au la bază un suport din PAL brut peste care se aplică o melamina de 0.3-0.6 mm grosime. Există într-o gamă foarte variată de modele: culori uni, décor lemn (aproape toate decorurile de PAL), piatră, metal și au diferite finisaje: netede sau texturate, mate sau lucioase.

Aceste blaturi sunt rezistente la zgârieturi, sunt ignifuge, impermeabile, rezistente la aburi și la majoritatea soluțiilor acide folosite în bucătărie. Blaturile termorezistente sunt ușor de curățat și întreținut. Temperatura maximă până la care rezistă acesta, depinde de producător, dar în general se situează la 60 de grade Celsius.

Sunt ușor de prelucrat și în funcție de producător, au lungimi de la 3 la 6 ml cu un standard de 4.1 ml. Lățimea cea mai utilizată este cea de 600 mm, iar majoritatea modelelor există și în varianta de 900 mm, din care, prin debitare, poate fi obtinută orice dimensiune intermediară. Grosimile lor sunt între 28 si 60 mm, iar cea mai utilizată este cea de 38 mm.

Call Now Button