Domus Art

Despre noi

Domus Art Design

Domus Art Design este partenerul ideal pentru dumneavoastra in gasirea de solutii personalizate pentru mobila la comanda destinata atat uzului casnic cat si celui comercial. Scopul nostru este sa creeam mobila personalizata adaptata spatiului, bugetului si dorintelor fiecarui client.

Serviciile de design si montaj sunt gratuite, Domus Art  Design punand la dispozitia clientului experienta si talentul echipei sale fie ca va doriti o mobila la comanda simpla si utilitara, una moderna cu linii indraznete, sau una exclusivista si plina de stil.

Mobila se face la comanda , pe dimensiunile, culorile si cu accesoriile dorite, (sertare , balamale , sisteme de deschidere , manere, materiale Pal sau Mdf infoliat- , etc.)

Se pot realiza , de la bucatarii , mobilier de living , dormitoare complete , dulapuri cu usi glisante , mobila de baie sau pentru copii, pana la mobilier de birou sau spatii comerciale .

Preturile variaza in functie de dimensiuni , culori si accesoriile folosite de aceea daca doriti o oferta personalizata , va rugam sa ne contactati.

Call Now Button