Domus Art

Sisteme Box

Sisteme Box

Legrabox
Elegantul sistem box se distinge printr-un design suplu, rectiliniu şi printr-un confort al mişcării deosebit de ridicat. Limbajul redus al formelor a primit deja numeroase distincţii internaţionale.
Legrabox poate fi implementat în toate încăperile casei, pentru toate domeniile de utilizare. Asortat cu acesta, este disponibil Ambia-line, un sistem de compartimentare interioară special armonizat cu design-ul Legrabox. Pentru un aspect general armonios în toate spaţiile locuibile.

Tandembox

Tandembox, sistemul consacrat pentru sertare din metal, oferă posibilităţi dintre cele mai diverse în privinţa designului. Există o gamă largă de aplicaţii: de la soluţii standard, până la aplicaţii speciale.
Baza o constituie întotdeauna şina de corp Tandembox. Aceasta asigură glisarea ultrauşoară şi confortul ridicat al mişcării.

Metabox
Sertarele şi extragerile Metabox sunt compuse din doar câteva componente. Cu consacratul sistem box puteţi realiza cele mai diferite aplicaţii în bucătărie, hol, baie sau birou – şi Metabox este potrivit chiar şi pentru confecţionarea de mobilier comercial. Materialele stabile şi prelucrarea îngrijită asigură cele mai bune valori de stabilitate – până la o încărcare dinamică maximă de 30 kg.
Funcţia Blumotion, probată şi apreciată de milioane de ori, este disponibilă opţional şi pentru Metabox cu extragere parţială. Pentru ca sertarele şi extragerile să se închidă mereu domol şi în linişte. Indiferent de mărimea impulsului aplicat şi indiferent de greutatea bunurilor depozitate. Deosebit de practic şi de economic: până la o lăţime a corpului de 900mm, este suficientă montarea unei singure unităţi Blumotion.

Call Now Button