Domus Art

Sisteme ridicare usi Aventos

Sisteme ridicare usi Aventos

Aventos HF-Pentru uşi pliante cu deschidere în sus
Cu Aventos HF, la deschidere, frontul dublu se pliază la mijloc. Ușa pliantă cu deschidere în sus, este ideală pentru dulapuri superioare mai înalte, cu fronturi mari, deoarece mânerul rămâne ușor accesibil în orice poziție. De asemenea, se pot realiza și pentru corpuri la care cele două fronturi au înălțimi diferite.

Aventos HL-Pentru uşi cu deschidere în sus pe vertical

Cu Aventos HL, frontul dintr-o singură bucată este deplasat în sus, paralel cu corpul. Acest sistem de ridicare se folosește cel mai bine la dulapuri înalte și la dulapuri superioare, cu fronturi dispuse unul deasupra celuilalt, precum și la dulapul de nișă, pentru a masca aparate electrice incorporate.

Aventos HS-Sistem de ridicare pentru ușă basculantă

Cu Aventos HS, frontul dintr-o bucată este basculat peste corp, acest lucru fiind ideal pentru fronturi dintr-o bucată, cu suprafețe mari. Ușa basculantă este alegerea potrivita pentru dulapuri cu cornișe sau ornamente.

Aventos HK-Pentru uşi ce se deschid în sus prin pivotare

Cu Aventos HK, frontul dintr-o bucată pivotează în sus, sistemul fiind potrivit mai ales pentru uși de înălțime mică la dulapuri superioare sau înalte. La dezvoltarea produsului, au fost luate în considerare și corpuri cu cornișe sau ornamente.

Aventos HK-S-Pentru uşi mici ce se deschid în sus prin pivotare

Aventos HK-S se integrează armonios în corpurile mai mici, datorită dimensiunilor constructive reduse.

Call Now Button