Domus Art

Sistemul de glisare Blum

Sistemul de glisare Blum

Sistemul de glisare ascuns Movento
Movento oferă rulare sincronizată ultrauşoară, reglare cvadridimensională a frontului, capacitate de încărcare dinamică de 40 kg sau 60 kg cu stabilitate ridicată şi valori ale cotei de coborâre foarte bune.
Pentru fronturile fără mânere, Movento se poate combina cu sistemul de asistență electrică la mișcare Servo-drive. Mobilierul se deschide prin simpla apăsare și se închide lent și silențios datorită Blumotion. Dacă se dorește o asistență mecanică la mișcare, este disponibilă varianta Movento cu Tip-on Blumotion sau cu tehnologie Tip-on integrată.

Sistemul de glisare Tandem

Tandem, sistemul de glisare ascuns pentru sertare de lemn cu rulare ultrauşoară şi confort de utilizare ridicat în toate încăperile locuinţei. Programul generos al sistemului de glisare Tandem are pregătită soluţia potrivită pentru fiecare piesă de mobilă. Chiar şi glisierele Tandem greu încărcate îşi păstrează calităţile excelente de rulare.

Sistemul de glisare Standard
Standard, o glisieră cu role apreciată şi o tehnică verificată în timp. Cele câteva componente ale sistemului sunt suficiente pentru a acoperi un program cuprinzător. Pentru o durată de viaţă ridicată a sertarelor şi extragerilor din lemn.

Call Now Button